NŐK vagyunk.blog.hu

.Ez a blog a párkapcsolati krízisekről szól, amiben igen nagy tapasztalatom van és persze megoldásaikról. Mi lehetett volna másként ha.... Milyen hibákat ne kövess el... Férfiak és Nők szemszögéből... És sok más, vagy hasonló probléma ami egy kapcsolatban előfordulhat.

Friss topikok

Linkblog

Amikor hiányzik...

2010.04.13. 19:29

szerző: Mona 78

 Vágyfokozó távolság

 
A pasid felszívódott. Nem ír, nem hív, nem üzen. A múlt héten még ezer sms-el bombázott, most meg eltűnt mint a kámfor? Bizony könnyen lehet, hogy egyik pillanatról a másikra elveszítette az érdeklődését. Fogadd meg tanácsainkat amíg még nem késő és csavard újra az ujjad köré!
 
 

Főleg friss kapcsolatoknál merül fel a kétség, mindjárt az elején. Eddig minden szép és jó volt, úgy érezted semmit sem kell tenned, hiszen teljesen odáig van érted. Aztán egyszer csak minden megváltozik. Hiányozni kezd... mert semmi életjelet nem ad magáról. Miért van ez? Valamit rosszul csináltam? - teszed fel magadnak a kérdést, és sajnos hamarosan őt is elkezdenéd faggatni: talán már nem tetszem? Rátelefonálsz. Azt ígéri, visszahív. Aztán hiába várod. Ezt a jelenséget hívják jojó effektusnak: mikor minden a legnagyobb rendben megy, a pasi hirtelen eltűnik. 


Ha a vadász ösztön aludni tért...

Az, hogy ő volt a kezdeményező, még nem jelent semmit. Megkapta, amit akart és ennyi elég is.. ha nincs miért megküzdeni, vágyakozni, az érdeklődés is szertefoszlik. Ezért történhet meg az, hogy bár ő nyomult rád az elején, mégis ő lép le előbb. Ha egy pasi két napja nem jelentkezik, annak két oka lehet: vagy elveszítette a telefonszámodat a telefonjával együtt, vagy elveszítette az érdeklődését irántad.


Az első és legfontosabb, hogy valamilyen módon felébreszd a szunnyadó vadászösztönt:


1. Tűnj el! - ahogy ő visszavonult, úgy neked is meg kell tenned ugyanezt. Ne jelentkezz, várd meg míg ő keres téged. Ha fontos vagy neki, úgyis hívni fog.

2. Amikor beszélgettek, légy elfoglalt. Röviden válaszolj, a lényegre koncentrálva és te búcsúzz el előbb!

3. Minden napra legyen valami programod. Ne higgye, hogy rá vársz. 

4. Ne mondj rögtön igent! Ha megkérdezi, ráérsz-e este, mondd, hogy sajnos már van elfoglaltságod, de javasolj helyette egy másik időpontot. Ne ugorj rögtön, ha egyet füttyent!

5. Nagyon nehéz lesz megállni, de ne kérdezősködj arról, mit csinált, merre járt. Intézd el annyival, hogy kedvesen érdeklődsz: és te hogy vagy?

6. Légy kedves, könnyed, vidám, éreztesd, hogy sosem unatkozol nélküle, és mások is nagyon szeretnek a te társaságodban lenni. Rendszeresen említs meg új és új ismerősöket. Aprócska megjegyzésekkel éreztesd azt, hogy sok férfi van még a világban, akik mind rád vágynak!

7. Ne vedd fel azonnal a telefont! Először is hadd csörögjön. Másodszor néha egyszerűen ne is vedd fel, ha hív. Nem fogja tudni elképzelni, hogy miért nem ugrasz azonnal a telefonhoz. Ennél nincs is bosszantóbb. Ez azért nagyob jó taktika, mert minél többet kell érted küzdeni, annál értékesebb leszel a számára!


"Mindig az a nő a legérdekesebb, akit nehéz megszerezni"


8. Közösségi portálokon a profil oldalaidon ne tüntesd fel családi állapotodat. Inkább ne legyen ott semmi, mint az, hogy „kapcsolatban” - hagyd nyitva a lehetőséget.

9. Járj rendszeresen mozogni! Egy olyan nő, akiről köztudott, hogy rendszeresen edzi testét, még kívánatosabb, szexisebb lehet. Ráadásul a sport hatására felszabaduló endorfin hormonok által még vidámabb, még ragyogóbb, vonzóbb leszel. 

10. Ne panaszkodj! Ne avasd be életed minden részletébe, főleg ne a problémáidba. 


11. Legyenek titkaid! - ha nagyon eldurvult a helyzet, és pasid alig érdeklődik irántad, kérd meg az egyik barátodat, hogy időnként küldjön neked egy sms-t, vagy hívjon fel telefonon, amikor pasiddal vagy. Akár virágot is küldethetsz magadnak.

12. Vegyél pár új cuccot, de ne újságold el neki. Mindig rukkolj elő valami olyannal, amire nem számít. Ha eddig finom, romantikus ruhákat viseltél, egy nap vegyél fel valami nagyon vadítót, szexiset, majd másnap újra viseld a szokott ruháidat. 

13. Ha munkahelyeden vagy és olyankor keres, mondd, hogy most sajnos nem tudsz vele beszélni, mert nagyon sok a dolgod, vagy éppen értekezleten vagy. Kérd, hogy hívjon vissza később, de még jobb, ha azt ígérd, hogy majd visszahívod, végül ezt elfelejted megtenni!



Amit semmiképp se tégy!

- ne bombázd üzenetekkel, levelekkel vagy telefonhívásokkal!
- ne kérdezz rá, hogy mi a baj, mit rontottál el
- ne hisztizz, ne állítsd döntéshelyzet elé.
- ne mondd, hogy csak őt szereted és semmiképp se könyörögj neki!
- ne kapd fel azonnal a telefont, ha végül eszébe jutsz és ne húzd a beszélgetést
- ne ülj otthon bánatosan és ne panaszkodj neki, mennyire egyedül vagy
- vigyázz, az őszinteség ebben a helyzetben a lehetős legrosszabb stratégia. Ne tárd fel előtte a legmélyebb érzéseidet és tőle se kérd, hogy ezt tegye!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr941918613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása