NŐK vagyunk.blog.hu

.Ez a blog a párkapcsolati krízisekről szól, amiben igen nagy tapasztalatom van és persze megoldásaikról. Mi lehetett volna másként ha.... Milyen hibákat ne kövess el... Férfiak és Nők szemszögéből... És sok más, vagy hasonló probléma ami egy kapcsolatban előfordulhat.

Friss topikok

Linkblog

Nagy Szexteszt: A Számok

2011.03.24. 09:47

szerző: Mona 78

 Hányasra értékelik a magyarok partnerük testét? Mennyire számít nekik a méret? Hány százalékuk maszturbál párkapcsolatban? Nagy Szextesztünk utolsó eredményhirdetésén minden kiderül...

Reméljük, a Nagy Szexteszt eredményével újabb szöget verünk az anorexiás korszak koporsójába: felmérésünk szerint a férfiaknak mindössze 17%-a kedveli a vékony nőket az ágyban, 64%-uk anormál nőkkel feküdne le, és talán meglepő, hogy még a „teltkarcsú”-ra is többen szavaztak, mint a vékonyakra (19%). Az eredményből az is látszik, hogy a nők kevésbé vonzódnak a szélsőségekhez: az ő körükben 75% elégedett a normál testalkatú szexpartnerekkel (vékony pasikra gerjed: 6%, mackókkal mókázna: 18%).Felmutatják a 7,8-at

A Nők Lapja Café Nagy Szextesztjét 101 255-en töltötték ki októberben, 70 738 nő és 30 517 férfi. A válaszadó nők átlagéletkora 32év, a férfiaké 38 év volt.

Ezek után nem meglepő, hogy a férfiak inkább elégedettek a testükkel (talán mert kisebbek az elvárások...), 10 fokozatú skálán ők átlagosan egy magabiztos 6-ost adtak arra, amit egy egész alakos tükörben látnak, míg a nők 5,5-öt. Jó hír, hogy jó eséllyel a partnerünk szebbnek lát minket, mint mi magunkat: arra a kérdésre, hogy mennyire vagy elégedett partnered testével, férfiak és nők egyetértésben kiosztottak a másiknak egy szép átlagos 7,8-at!
A plasztikázott nők nem nagyon olvashatnak Nők Lapja Cafét, legalábbis a tesztet kitöltő több mint 70 000 nőnek csak a 4%-a vallotta be, hogy végeztek már rajta „szépészeti” műtétet – ezek fele mellplasztika volt. A testtel való elégedettséget vizsgáló kérdés eredményével összhangban a válaszadó nők 52%-a gondolt már arra, hogy szépészeti műtétet hajtasson végre a testén. A műtéten gondolkodók 70%-a mellműtéten töpreng, 38% a hasán (is) alakítana, 12% pedig az arcával elégedetlen.

Nagy Szexteszt: A Számok

 

Szex – egyedül

 

 

Ha eddig nem tudtad, most itt a kendőzetlen tény: a férfiak 87%-a szokott rendszeresen önkielégítést végezni. Ebből 37% csak akkor, ha nincs szexuális partnere, 63%... akkor is. A nők 74%-a vallotta be, hogy szerez örömet magának (39%-uk partner nélkül, 61% partner mellett is). Egyik legrafináltabb kérdésünk ezzel a témával kapcsolatos („Tud róla a partnered, hogy szoktál önkielégítést végezni?”). Ezen a ponton a nők 1%-a, a férfiak 3%-a beijedt – ennyivel több lett ugyanis a „soha nem szoktam” válaszok aránya, mint egy kérdéssel korábban. A partner mellett önkielégítő férfiak és nők 57%-a úgy tudja, hogy partnere tud róla, hogy néha magához nyúl. És 43%-uk hiszi azt, hogy a partner mit sem sejt a kis titokról...

Egyszer és utoljára: Számít a méret?
A teszt vége felé érkeztünk el a szexualitással kapcsolatos kérdések klasszikusához, a „Számít-e a méret?”-hez. Mi természetesen Mester Dóra szexoktatóval értünk egyet, aki szerint leegyszerűsítők ezek a kérdések és normatív válaszokat eredményeznek, ennek ellenére kíváncsiak voltunk, hogy több mint 100 000 válaszadó mégis mit mond erről egy anonim teszten. Nos, a nők 10-es skálán átlagosan 5,1-es fontosságúnak értékelték azt, hogy mekkora a partnerük pénisze, a férfiak a hasonló kérdésre (Mennyire számít a szexben a péniszed mérete?) átlagosan 4,5-öt adtak.

Nagy Szexteszt: A Számok


A nőket megkérdeztük arról is, hogy mit gondolnak arról: a barátnőik szerint mennyire számít a hímvessző mérete – és itt már jóval magasabb, 6,3-es átlagot kaptunk. A férfiaktól pedig azt kérdeztük, okoz-e frusztrációt számukra a péniszük mérete. 82% válaszolt nemmel, vagyis elmondható, hogy nincs különösebb probléma a magyar pasik önértékelésével.

Nagy Szexteszt: A Számok

 

Hátsó szándékok

Őszinte és tabumentes tesztünkben rákérdeztünk arra is: hogy viszonyultok az anális szexhez. Nyilván nem fogja harsány „jé, tényleg?” most elhagyni senki száját, de azért leírjuk: a pasik jobban kedvelik a műfajt. 40%-uk „szereti”, 23% olyan rendes, hogy ha a partnere akarja, hát odatartja („ha a másik nagyon szeretné, megteszem neki”), 3% kipróbálta, de soha többet, 17% nem próbálta, de tervezi, és mindössze 17% úgy szűz ezen a téren, hogy nem is akar ezen változtatni. A nőknek ezzel szemben csak 15%-a kedveli a dolgot, 29% teszi meg a másikért, 19%-nak volt rossz élmény, és soha többet, 7% tervezi, 30% nem próbálta és nem is fogja. (Kis értelmezési segédlet férfiaknak: azoknak a nőknek, akik már kipróbálták, kb. a harmada úgy nyilatkozott: soha többet...)

Hogy szexel a magyar?

Végül kukkantsunk be a magyarok hálószobájába (esetleg munkahelyére, parkokba stb.), és nézzük meg, mit művelünk ott a hagyományos szeretkezésen kívül. Hódolunk az orális szexnek (nők: 90%, férfiak: 91%). Análisan közösülünk (51% és 56%). Szexelünk nyilvános helyen (37%! – 42%!). Szexelünk a munkahelyünkön (20% és 35%!). Odakötözzük egymást az ágyhoz (vagy máshoz, pl. magunkhoz; 19% és 18%). Házi pornófilmet rendezünk (11% és 16%). Hármasban csináljuk (2 férfi, egy nő: 6% és 10%; 2 nő, egy férfi: 5% és 15%!). Esetleg azonos neművel szexelünk (6%! és 3%).
Szalagcímekre érzékenyebb olvasóink kedvéért megfogalmazzuk másképpen is. Legalább minden harmadik magyar szexelt már nyilvános helyen! Minden harmadik munkavállaló férfi szexelt már a munkahelyén! 70 738 nőből 4244 lefeküdt már... nővel.

Nagy Szexteszt: A Számok

 

A Nők Lapja Café Nagy Szextesztjének eredményfeldolgozása ezzel véget ért. Illetve... holnap még eláruljuk az egyetlen nyitva maradt kérdésre a választ: álmaikban kivel feküdnének le legszívesebben a magyar nők és magyar férfiak?

 

Nagy Szexteszt: A Számok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1002767304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása