NŐK vagyunk.blog.hu

.Ez a blog a párkapcsolati krízisekről szól, amiben igen nagy tapasztalatom van és persze megoldásaikról. Mi lehetett volna másként ha.... Milyen hibákat ne kövess el... Férfiak és Nők szemszögéből... És sok más, vagy hasonló probléma ami egy kapcsolatban előfordulhat.

Friss topikok

Linkblog

Érezd magad boldogabban.

2012.05.01. 19:40

szerző: Mona 78

Keresed a fényt az alagút végén? Ha megfogadod az alábbi 6 roppant egyszerű tanácsot, sokkal jobban érezheted magad a bőrödben.

Bizonyára számodra sem ismeretlen, hogy amikor levert vagy, először a kedvenc ételed után nyúlsz, hogy javíts a közérzeteden. Ebben kétségtelenül van valami, hiszen bizonyos ételek egyfajta lelki löketet adnak nekünk. Orvosilag igazolt tény, hogy a magas szénhidrát-, de alacsony zsírtartalmú diétát követő emberek kevésbé ingerültek vagy depressziósak. Ma este tehát bűntudat nélkül fogyaszthatod kedvenc tésztádat, hidd el, jobb kedved lesz tőle.

Nézd az öregedés jó oldalát

Boldogság - illusztrációMinél idősebb vagy, annál bölcsebb is, nem igaz? Szóval ne izgulj a szarkalábak miatt, minél több van belőlük, annál több a tapasztalatod is, ami kétségtelenül jó dolog. A szülinapi tortád mellett, a gyertyákat számlálva se legyél szomorú, inkább gondold végig, mennyi mindent értél már el az életedben, és tűzz ki új célokat. Gondolkozz pozitívan, éld humorral az életet. A születésnap a legegészségesebb dolog, minél több van belőle, annál tovább él az ember. Ismered ezt a vicces mondást? Legyen ez a filozófiád!

Tanulj meg örülni a munkádnak

Még ha nyakig ülsz is a munkában, akár hiszed, akár nem az, hogy dolgozol, jó hatással van rád. A munkahely elengedhetetlen fontosságú tényező a boldogságodhoz, és mindaddig az is marad, amíg meg tudod tartani a helyes egyensúlyt a munkád és a magánéleted között.

Tölts időt a családdal

Nem számít, milyen kaotikus tud lenni egy-egy családi összejövetel, mivel együtt lenni a szeretteinkkel, energiával tölt fel minket. Minél jobban figyelsz családtagjaidra, barátaidra, annál jobban fogod magad érezni.

Ápold a kapcsolataidat

A legjobb barátodtól a megbízható munkatársig, bárki, aki érdeklődéssel, törődéssel fordul feléd, balzsam a lelkednek. Egy brit tanulmány szerint a boldogság társadalmi hálózaton keresztül „terjed”. A boldogabb emberek e hálók közepében helyezkednek el. Hívd fel a barátnőidet, szervezz meg egy találkát velük, így most te leszel a középpont.

Kirándulj

A friss levegő és a mozgás a természetes stresszoldás „kellékei”. A tavaszra még kicsit várnunk kell, de a téli táj is tartogat szívmelengető perceket. Szervezz sí- vagy szánkótúrát barátaiddal, vagy sétálj egy nagyot a pároddal.

Címkék: boldogság természetes stresszoldás hangulatjavító közérzetjavító

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr804482839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása