NŐK vagyunk.blog.hu

.Ez a blog a párkapcsolati krízisekről szól, amiben igen nagy tapasztalatom van és persze megoldásaikról. Mi lehetett volna másként ha.... Milyen hibákat ne kövess el... Férfiak és Nők szemszögéből... És sok más, vagy hasonló probléma ami egy kapcsolatban előfordulhat.

Friss topikok

Linkblog

Mire vágynak a férfiak?...

2010.04.09. 22:14

szerző: Mona_78

 

Mire vágynak a férfiak?...

 


A számmisztika 11 típusú férfit különböztet meg születési dátum alapján. Ezzel könnyen és gyorsan kideríthetjük, hogy melyikük, mire vágyik. Milyen nő, és milyen stílus "jön be" nekik. Csupán a születési dátumból a születésnap számára van szükségünk! 

 

 1-es férfi:
A számmisztikában mindenki 1-es, aki 1-én, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
Az 1-es férfi Férfi akar lenni, ezért elsősorban azt várja el egy nőtől, hogy az igazi Nő legyen. Mivel egy férfi egy nő mellett tud férfi lenni. 
Azt szereti, ha ő kezdeményezhet. Hagyni kell, hogy ő tegye meg az első lépést. Egy okos nő engedi, hogy udvaroljon neki a férfi. Hagyja, hogy kényeztesse, elvarázsolja. Minden férfi szereti, ha felnéz rá a nő. Erre az 1-es férfinek is nagy szüksége van. Egyrészt a hiúsága miatt, másrészt a "hódító vezér" egyénisége miatt.
A 1-es férfi nem kedveli a buta nőket, de a túl okosakat sem, főleg nem az okoskodókat. Viszont nagyra értékeli, ha egy nő sikeres és önálló, ugyanakkor tud alkalmazkodni, és adott esetben alárendelődni a férfinek. 
Az 1-es férfi szívesen és sokat költ a nőre, de ezért cserébe komoly elvárásai is vannak. Mindenben szereti a magas színvonalat és a különlegeset. Ezekkel megfelelő "fórumokon" dicsekszik is. Ezt nem szabad rossz néven venni tőle!
Első akar lenni mindenben és mindenhol. Az ágyban is. Ha mégse, akkor az a minimum, hogy a nő nagyon megdicsérje. Hisz a potencia téma nála az első helyen szerepel. Ezt erősíteni nemcsak lelki szükséglete, de terápiája is az 1-es férfinek!
Kedveli az extravagáns cuccokat, különleges vacsorákat. Szeret szokatlan helyeken találkozni, szeretkezni. Ha ezt egy nő szívesen és önként megteszi, azt istennőként fogja imádni. 
Egy okos nő mindig izgalmas, kicsit titokzatos marad. Sose tárja fel teljesen önmagát. Ezzel éberen tartja a férfi érdeklődését, kíváncsiságát. Így a kapcsolat egy folytonos "játék" lesz, amelyben a férfi dolga, hogy minden alkalommal meghódítsa a nőt, a nő pedig újból és újból elcsábítsa a férfit. A szeretkezések előtti előjáték is pontosan erről kellene, hogy szóljon. Egy 1-es férfi esetében erről tilos lemondani, mert az törvényszerűen és gyorsan megöli a férfi érdeklődést, vagyis megássa a kapcsolat sírját.
Az 1-es típusú férfiak szeretik a változatosságot. Ezt a nőnek mindenképpen biztosítania kell. Ehhez leleményesnek, és az 1-hez hasonlóan kreatívnak kell lennie a nőnek. Enélkül nem lehet tartós egy 1-es férfivel a kapcsolat.

2-es férfi:
A számmisztikában mindenki 2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
A 2-es férfinek megbízható, hűséges, szerető társra van szüksége. Fontos, hogy támogatást, elismerést és megerősítést kapjon a nőtől. Számára a párkapcsolat mindennél fontosabb, ezért nem mindegy, hogy milyen. Ha ez rendben van, akkor minden más is rendben lesz.
Szereti a nőies, gömbölyű, anyáskodó típusú nőket. Ezektől úgy érzi hasonló melegséget, biztonságot kaphat, mint az édesanyjától. A 2-es férfi első sorban az anyai szeretetet keresi a társában, és csak másod sorban szexuális partnert. Tetszenek neki a szolidan, de nőiesen öltözködő nők.
Egy túl erős, határozott nő társaságában elbizonytalanodik. Inkább csak távolról imádja. A kezdeményezés egyébként, se erőssége. Egy ügyes nő úgy kezdhet kapcsolatot vele, hogy végül úgy tűnik, a férfi tette meg az első lépést. Amennyiben ez sikerül, nagyon sokat adhat a 2-es férfi önbizalmának erősödéséhez. Ezt nagyon fogja értékelni a férfi, sőt egy életen át hálás is lesz.
Szereti az erkölcsös, félénk, szégyenlős nőket. Ő az, aki folyton leendő gyermekei anyját keresi, és látja a nőkben. Számára mindennél fontosabb a család, ezért a nőkben a saját családjának megalapításához keresi a társat. S így csak családszerető, házias, termékeny-befogadó nő jöhet szóba.
Mivel a 2-es férfi alapvetően békés, csendes típus, vágyik a vitamentes, harmonikus életre. Fontos számára, hogy ahol él ott ne legyen feszültség, konfliktus. Az a nő, aki ezt nyújtani tudja neki, már "nyerő" helyzetben van.
Mély, bonyolult lelke van a 2-es férfinek, amivel foglalkozni kell. A nőnek érdeklődéséről, együttérzéséről és támogatásáról kell biztosítania a 2-es férfit. Cserébe ő is hasonló segítő hozzáállást fog kapni. A 2-es férfitől nem lehet olyat kérni, amit meg ne tenne szeretteinek. 
A kapcsolat tartósságának egyik alap feltétele az elköteleződés, a kölcsönös bizalom és a szeretetteljes, békés hangulat megteremtése.

3-as férfi:
A számmisztikában mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
Egy 3-as férfinek elsődleges elvárása párkapcsolatában az, hogy beszélhessen, beszélgethessen. Ő elsősorban beszélgetőpartnert keres. Másodsorban szexuális értelemben keres társat. Éppen ezért, a kapcsolat minden esetben úgy indul egy 3-as férfinél, hogy a nőben meglátja azt a fajta intellektuális partnert, aki érdeklődik az ő "témái" iránt. Figyel arra, amit ő mond, és érti is azt. Pontosan ezért fontos egy 3-as férfi számára az, hogy a nő értelmes, intelligens legyen. Szívesen veszi a hallgatóközönséget, de nem elégíti ki a 3-ast, ha "csak" meghallgatják, és nem értik.
Ha egy nőnek választékos a beszéde, kellemes a hangja, nőies a megjelenése, a gesztusai finomak, könnyedek, fiatalosak, akkor egy 3-as férfi "meg van nyerve". Az első benyomás nem csak vizuálisan fontos a 3-asnak. Néhány szót is kell, hogy váltsanak ahhoz, hogy a 3-as férfi véleményt alkothasson a nőről.
A 3-as férfi könnyedsége, és fiatalos megjelenése egyfajta elvárás a nővel szemben is. Azt szereti, hogy ha a partnere ugyanolyan mozgékony, sportos, nyitott, vidám és kíváncsi, mint ő. Kedveli, ha egy nő játékos, hajlékony és optimista. A fiatalosság fontos szempont külső és belső tulajdonságként is.
Megtartani már nehezebb egy 3-as férfit. A flörtölés az első része a kapcsolatnak, amikor még minden izgalmas, és mindig van új információ. Hosszú távon úgy lehet a 3-as férfi érdeklődését fenntartani, ha egyfajta Seherezádéként folyamatosan mesél a nő a 3-as férfinek. Mindig újabb, izgalmas történetekkel, és témákkal szórakoztatja. Ezek a sztorik természetesen kell, hogy a valóságot tükrözzék, információval is legyenek megtöltve.
Emellett nagyon jó, hogy ha közösen sportolnak. A tenisz, vagy röplabda, vagy bármilyen labdajáték szóba jöhet. Ezt is lehet rendszeresen csinálni, de ne kelljen kötelező jelleggel. A 3-as nem nagyon szereti, ha bármi  rá van erőszakolva, rá van erőltetve. Tehát az, hogy "minden szerdán 6-tól 8-ig fallabdázunk", az nem biztos, hogy a 3-as sokoldalúságának megfelel, hanem legyen ez a fallabdázás az egyik héten szerdán, a másik héten pénteken.

 

4-es férfi:
A számmisztikában mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
Egy 4-es férfi azt várja el elsősorban egy nőtől, hogy az megbízható, becsületes, szavahihető legyen. A 4-es férfiak számára az adott szó kötelezettséget jelent. Tehát ha egy nő megígér valamit, akkor azt minden áron, minden körülmények között teljesítenie kell.
Arra kell nagyon vigyázni, hogy a 4-es férfiak hajlamosak a mániára: a munka-mániára, a tisztaság-mániára, a rend-mániára. A 4-es férfiak a nőtől lehet, hogy mániákusan várják el ezeket a dolgokat. Ilyen elvárásoknak nem könnyű megfelelni, kivéve, ha a nő 4-es. 
Fontos a 4-es férfi számára, hogy a párja tiszta, rendes és egészséges legyen. Kellemes legyen a lehelete, az illata, rendben legyen a haja, és az egész külseje. A visszafogott, kissé konzervatív megjelenést kedveli.
Mivel a 4-es férfi elég bizalmatlan, elvárja, hogy a nő tartózkodó, visszafogott legyen a kapcsolat elején és később is. Őt nem lehet sürgetni, faggatni, vagy érzelmileg zsarolni.  Ezért szereti a kiegyensúlyozott, nyugodt nőket. Nem bánja, ha kicsit zárkózott és csendes a nő.  
Nagyon fontos a 4-es férfi számára az anyagi biztonság, ezért egy olyan partner mellett érzi magát jól, aki hasonlóan szorgalmasan dolgozik, gyűjtöget, s értékeli a megszerzett vagyont. Jó befektetést tud csinálni, vagyis földet venni, házat építeni, fejlődni évről évre úgy, hogy közben nem kockáztat. 
A 4-es férfi nem vágyik gyors, hirtelen meggazdagodásra, de szereti látni, hogy a szorgalmas munkájának van eredménye. Ezért jó, ha a nő ebben is társa. Vagyis a nő is szorgalmasan, kitartóan tesz a gyarapodásért. 
Egy 4-es férfinek nagyon fontos a család. Az otthon biztonságán túl szereti, hogy ha a család is fejlődik, tehát egy olyan nő tudja őt megtartani hosszú távon, aki gyermekeket szül neki, és azok nevelésében is egy komoly tudatosság, következetesség, tervszerűség megy végig.


5-ös férfi:
A számmisztikában mindenki 5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született.
Az 5-ös férfi szereti, ha egy nőnek van erkölcsi tartása. Vagyis nem könnyen meghódítható, nem könnyű levenni a lábáról, hanem hosszabb időt vesz igénybe, amíg "beadja a derekát". Kedveli a büszke, arisztokratikus nőket, akik különlegesek, esetleg egzotikusak. Egyébként is izgatónak tartja a színes bőrű, messziről származó nőket. Számára minden vonzó, ami távoli tájakról származik, legyen az étel különlegesség, vagy egy gyönyörű nő.
Az 5-ös férfi nagyon szereti a dús keblű, dús hajú nőies nőket. Szereti, hogy ha egy nő csinosan, divatosan öltözik. Szereti, ha egy nő hangsúlyozza a domború idomait és a nőiességét. Tetszenek neki a modern, "laza" stílusban öltözködő, és a romantikus, "csipkés-fodros" stílusú nők is.
Szereti, hogy ha egy nő egy kicsit színpadias, és jeleneteket "rendez" a kapcsolatban. Akár a szenvedély, a szerelem miatt, akár pedig a nem-tetszés, a féltékenység miatt. Szereti érezni, hogy féltékeny a nő. Nem úgy, hogy féltékenykedik, és kis apró dolgokkal piszkálja, vagy ellenőrzi, de olykor egy-egy féltékenységi jelenet kifejezetten imponál egy 5-ös férfinek.
Elcsábítani egy 5-ös férfit nem olyan nehéz, mint megtartani. Megtartani sokkal nehezebb, mivel a párkapcsolat hosszú távú, tartós jellege általában együtt jár az unalmas, izgalmaktól mentes hétköznapokkal. Az 5-ös férfi vágyik a mozgalmas, eseménydús, közös élményekre. Szüksége van folyamatos impulzusokra, folyamatos történésekre, szereti a váratlan helyzeteket, szereti, ha zajlik az élet. Biztosan egy 5-ös férfi szájából hangzott el először, hogy "úgy szép az élet, ha zajlik". Ezért egy okos nő kielégíti az irányú vágyait is. Vagyis időről-időre szervez valami programot szokatlan helyszínen, egzotikus körülmények között.

6-os férfi:
A számmisztikában mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született.
A 6-os férfi ízlése nagyon kifinomult, nagyon jó, ezért elvárja, hogy egy nő megjelenése, ízléses, divatos, harmonikus legyen, mind a színeket, mind a formákat illetően.
Egy 6-os férfi elvárja egy nőtől, hogy az nőies legyen. Minden ízében, porcikájában, a megjelenésében, a hanglejtésében, a gesztusaiban egyaránt. Szereti a telt, gömbölyű, dús keblű nőket, akik ezen tulajdonságaikat vállalják is. Mély dekoltázzsal, finom parfümmel el lehet szédíteni egy 6-os férfit.
A 6-os férfi elvárja, hogy a partnere hűséges, szeretetteljes, odaadó legyen. Fontos, hogy ki tudja mutatni az érzelmeit fizikai értelemben is, pédául ölelés, csók formájában. Fontos számára a beszéd, a szavak is, de a szavaknál sokkal fontosabbak az érintések.
A 6-os férfi elvárja, hogy egy nő jól főzzön, hogy szépen terítsen meg, az étkezéseknek megadja a módját. Nagyon jó hatással van rá, hogy ha minden étkezés egyfajta szertartás, egyfajta ünnep lesz, főleg, hogy ha ezt közösen tehetik, esetleg még a családdal is közösen.
Mivel a 6-os egy páros szám alapvetően keresi a párját. A páros számoknak mindig fontos a partnerkapcsolat. Egy 6-os férfinek is fontos, hogy legyen partnere, akitől megkaphatja azt az elismerést, azt a szeretetet, amire különben is vágyik. 
Nagyon fontos egy 6-os számára, hogy apró, pici tárgyakkal, finom gesztusokkal mutassa ki a nő a szeretetét a férfi iránt. Ezek lehetnek kis levélkék, desszertek, kicsi csomagok, szerelmes sms-ek, vagy rádión keresztül küldött szerelmes dalok. Ezt a 6-os férfi is szívesen és rendszeresen megteszi, de számára fontos, hogy ő is kapjon ilyen jeleket, visszajelzéseket. Ugyanis ez tartja fenn azt a bizonyosságot, hogy "szeret engem, továbbra is fontos vagyok a számára". 
Egy 6-os férfinek nem kell feltétlenül meglepetést szerezni, de jó hatással lehet a kapcsolatra egy-egy váratlan, gyertyafényes vacsora, amit otthon is el lehet költeni, de még jobb, ha ez valami romantikus helyszínen történik.

7-es férfi:
A számmisztikában mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született.
Egy 7-es férfi elsődleges elvárása egy nőtől az, hogy komoly, megbízható legyen. Nem baj, hogy ha kicsit zárkózott és távolságtartó. Mert a 7-es férfi szerint a büszkeség, a "tartás" olyan erények, amelyek kizárják, hogy könnyű kaland, könnyű hódítás kategóriájú legyen a nő. A 7-es alapvetően tiszteli a női nemet, de konkrétan csak azzal a nővel áll szóba, aki erre méltó. És a méltó szó itt a kulcs szó. Vagyis elengedhetetlen, hogy egy nő becsületes, erkölcsös és hűséges legyen. 
Nagyon szereti, ha egy nő tud hallgatni, és nincsen állandó "közlési kényszere". Ugyanis a 7-es értékeli a legjobban a "sokat mondó csendet". Ugyanakkor kedveli a tartalmas, építő beszélgetéseket. 
Nagyon értékeli a 7-es férfi, hogy ha egy nő tud uralkodni magán, tehát fegyelmezett, kötelességtudó.
Kedveli, ha egy nő arisztokratikus, választékos stílusban beszél, öltözködik, és mozog. Értékeli mindenben a minőséget, ami ugyanakkor nem jelent "pénzszórást", pazarlást, felesleges luxust. Ezért szereti, ha egy nő ad magára anélkül, hogy feltűnő lenne.  
Lehet egy 7-es férfit kényeztetni, de csak nagyon óvatosan. Olyan meglepetéseket értékel a 7-es férfi, mint a kettesben elköltött gyertyafényes vacsora otthon, vagy egy nagyon eldugott, nagyon csendes helyen. Vagy egy séta kettesben. Semmiféleképpen nem szabad hangos, zajos helyre vinni, és szigorúan tilos olyan születésnapi meglepetést készíteni, hogy hazaér a 7-es, vagy betoppan a munkahelyére, és ott hirtelen felkapcsolják a villanyt, és nagy ovációval, sok ember, hangosan tapsolva ünnepli. A 7-es valószínűleg, - mivel tud viselkedni,- "jó pofát" fog vágni ehhez, de hogy belül nem örül ennek, az egészen biztos.
A 7-es férfit úgy lehet megtartani, ha a nő kitartóan, megbízhatóan, csendben ott áll mellette, és kitart jóban-rosszban. Valószínűleg egy 7-estől származik a mondás, miszerint "jóban-rosszban, míg a halál el nem választ".


8-as férfi:
A számmisztikában mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született.
Egy 8-as férfi elvárja, hogy egy nő nagyon nőies legyen. Esztétikus, szexis, kihívó, izgalmas. A 8-as férfi páros szám jellege miatt nagyobb hangsúlyt fektet a saját férfiasságára. Viszont csak egy Nő mellett tud férfi lenni a 8-as. Ahogy Karinthy Frigyes írja: "Ha egyedül vagyok a szobában, akkor ember vagyok. 
Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába."
A 8-as férfiak keresik a kalandokat, és állandóan keresik a kihívásokat, ezért egy nőben szeretik a meghódítandó nőt látni, szeretik látni azt a "vadat", akit "el kell ejteni", vagy azt a "várat", amit "ostromolni" kell, hogy be lehessen venni. A csábító, izgalmas, nőies nők tudják ezt kihozni a 8-as férfiből, ezért kedveli őket olyan nagyon.
A 8-as férfi kedveli, hogy ha egy nő megjelenése, stílusa, eléggé feltűnő, mint egy "felhívás táncra". Nem bánja, hogy ha harsányabban sminkeli magát, a színek, amiket hord, azok is picit feltűnőbbek, és a beszéd stílusa és hangereje is egy kicsit erőteljesebb az átlagosnál.
Ugyanakkor szeret a hős megmentő szerepében is feltűnni, így kedveli a gyenge, félénk nőket is. A lényeg, hogy nőies legyen a nő, hogy ő férfi lehessen mellette.   
A 8-as férfiak kedvelik az egy éjszakás kalandokat, viszont az a nő, aki hosszabb távon szeretne egy 8-as férfival kapcsolatot fenntartani, annak folyamatosan izgalmasnak kell lennie.
A szexualitás a 8-as férfi számára nagyon fontos. Egyrészt a férfi minőség megélése miatt, másrészt a kaland vágyának, az izgalom keresésének az okán. A 8-as férfinak rendszeres és kielégítő szexre van szüksége. Viszont utálja az unalmas dolgokat. Ezért minden szeretkezést különlegessé kell tenni számára.
Ha egy nő szeretné megtartani a 8-as férfit, akkor gondoskodnia kell otthon a kalandról és izgalomról, más különben egy másik nő ágyában keresheti a 8-as férfit.

9-es férfi:
A számmisztikában mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született.
Mivel a 9-es egy univerzális szám, ezért nehéz behatárolni, hogy egy 9-es férfi mit vár el egy nőtől. Sokféle stílus, sokféle típusú nő tetszik neki, legyen az egy extravagáns művészlélek, vagy egy arisztokrata büszke nő, vagy egy szexis, kihívó nő, vagy egy konzervatívabb, szelídebb, csendesebb, finomabb megjelenésű nő. A 9-es olyan, mint a szivárvány, benne van az összes szín. Így számára a világ és a nők is sokszínűek. Mivel a 9-es férfiben nincsen előítélet sem bőrszín, sem vallás, sem semmi más miatt, bármilyen nőbe lehet szerelmes. A lényeg: a nő szón van. Egy nő nő legyen, akármilyen stílusban öltözködik, a nőiesség érvényesülni tudjon. 
Fontos a 9-es számára, hogy megbízhasson a társában, hogy az hűséges, becsületes legyen. Mivel hinni akar a kapcsolatban, hinni akar a másikban, ezért el is várja, hogy a megelőlegezett bizalom jogos legyen.
Az a nő, aki a 9-es férfi párja, rengeteget kap, de adnia is kell. Első sorban józanságával, tanácsaival kell, hogy segítse a férfit. Jó, ha megkísérli megkímélni a naiv, rossz döntésektől.
Egy 9-es férfi egy fajta hősszerelmes, ezért vágyik a szenvedélyes szerelemre, vágyik a romantikára, és a különleges, intenzív érzelmekre. Kedveli a különleges helyszíneket. Nagyon szereti az állatokat, növényeket, természetet. Ezért őt randevúra vagy az állatkertbe, vagy az erdőbe kirándulni érdemes vinni.
Mivel a 9-es férfit minden érdekli, ezért fontos, hogy a társa hasonlóan széles érdeklődési körű legyen. Kapcsolatuk szempontjából nélkülözhetetlen, hogy a nő is olvasott, tájékozott és művelt legyen, hogy lépést tudjon tartani a 9-es férfivel. Viszont semmi esetre sem szabad rivalizálnia, versengenie a 9-essel. Itt nem egymás túl licitálása, vagy legyőzése a cél, hanem a közös érdeklődés, és a közös célok megtalálása.


11-es férfi:
A számmisztikában mindenki 11-es, aki 11-én, vagy 29-én született.
A 11-es férfinak az elsődleges elvárása a nőtől intellektuális értelemben van. Neki nemcsak egy néma, és passzív hallgatóságra van szüksége, hanem értelmes párbeszédre. Tehát olyan nőre vágyik, akivel megoszthatja a gondolatait, akivel eszmét tud cserélni, aki esetlegesen az okos, irányított kérdéseivel, újabb ötleteket tud adni a 11-esnek. 
A 11-es férfi elvárja, hogy a nő egyetértsen "szabadság, egyenlőség, testvériség" alapelvével, és e szerint éljen.
Mivel a 11-es férfi szenvedélyes, ezért nagyon vágyik egy nő szerelmére, aki úgy tudja kényeztetni, hogy meghagyja a szabadságát.
A 11-es férfi szereti a szokatlan, extravagáns dolgokat, ezért kedveli, ha egy nő megjelenésében is van valami szokatlan. Nem kell feltétlenül hippinek lennie, tetoválásokkal, piercingekkel, és teljesen bozontos, rendezetlen frizurával. De jó, ha valamilyen izgalmas smink, vagy egy sál, vagy valamilyen furcsa lábbeli felhívja a 11-es figyelmét. 
A 11-es férfi érdeklődését fenntartani, a változékony hangulatával lépést tartani nem egy könnyű feladat. Rendkívül találékonynak és bevállalósnak kell ehhez lennie a nőnek. Változatos programokra, izgalmas utazásokra van szüksége a 11-esnek ahhoz, hogy ne unatkozzon.
Elsősorban szellemi síkon lehet egy 11-es férfit megragadni. Ha a nő olyan izgalmas, szokatlan témával foglalkozik a munkája révén, vagy a hobbija miatt, és ezt megosztja a 11-essel, az komoly csáberő. 
A 11-es férfinek szüksége van egészséges táplálkozásra, elegendő alvásra, és sok mozgásra, szerencsés, ha ezt a nővel együtt teheti. Az is jó, ha a nő figyel ezekre, és kezdeményez ilyen programokat is.  A 11-es férfi idővel megérti, hogy mindez az ő érdekét szolgálta, és végtelenül hálás lesz ezért a nőnek.

 


22-es férfi:
A számmisztikában mindenki 22-es, aki 22-én született.
A 22-es férfi szereti az izgalmas, kihívó, erotikusan vonzó nőket. Alapfeltétel, hogy egy nő rendkívül nőies legyen, minden ízében, porcikájában, megjelenésében, mozgásában, hanghordozásában egyaránt. Szereti, hogy ha egy nő valamilyen különleges, talán picit túlzó sminket, vagy ruhát hord, ami esetleg többet enged láttatni, egy dekoltázst, vagy egy combot. Nem bánja, hogy ha egy nő kicsit "ledér", súrolja a jó ízlés határát. Szereti a kicsit romlott dolgokat.
Egy 22-es férfinek nem fontos, hogy egy nőnek az értelmi képessége különösen magas legyen. A testiség, a szexualitás sokkal komolyabb és fontosabb helyet foglal el az ő életében.
A 22-es férfi, mivel önmaga sem átlagos, egy rendkívül szenvedélyes férfi, ezért a nővel kapcsolatosan is elvárja, hogy ne legyen hétköznapi, egysíkú, unalmas. Elvárja egy nőtől, hogy "bevállalós" legyen. Őszintén vállalja fel az érzéseit, és esetleg az indulatait. Sokkal jobban szereti a természetes nőket, még ha olykor kicsit "faragatlanok", vagy közönségesek is.
Szereti, ha egy nő bírja a kritikát. Elvárja, hogy legyen reális és kritikus önmagával kapcsolatosan. Ne fogadjon el semmit azért, mert azt úgy illik. Hanem legyen bátor, és legyen saját véleménye. 
Elvárja, hogy a nő állja a sarat, ha szellemi, intellektuális csatáról van szó. Szereti, ha hasonlóan erős a partnere, mint ő. Szereti, ha a viták nem zajlanak le túl gyorsan. Vállalja, hogy alul marad, csak legyen méltó ellenfele a nő. 
A 22-es férfi számára fontosak a nagyra törő célok is. Ezért kedvező, ha a nő nem csak támogatja ezek elérésében, hanem aktív közreműködővé is válik azokban. Szerencsés, ha ezek nemes, jótékony témák.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr41908495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.