NŐK vagyunk.blog.hu

.Ez a blog a párkapcsolati krízisekről szól, amiben igen nagy tapasztalatom van és persze megoldásaikról. Mi lehetett volna másként ha.... Milyen hibákat ne kövess el... Férfiak és Nők szemszögéből... És sok más, vagy hasonló probléma ami egy kapcsolatban előfordulhat.

Friss topikok

Linkblog

Miért vagyunk hűtlenek?

2011.03.24. 09:23

szerző: Mona 78

Szexteszt részeredmény: A férfiak harmada elképzelhetetlennek tartja az örök hűséget

Kik a hűtlenebbek: a nők vagy a férfiak? És ha már megtörtént a félrelépés: ki vallják be inkább szánva-bánva a dolgot? 

Elértük a 100.000 kitöltést Nagy Szextesztünkkel, mely bár nem reprezentatív, beszédesen mutatja be szexuális kultúránkat. A tesztet október 31-ig még bárki kitöltheti anonim módon – és senki ne gondolja, hogy már úgysem változtathat az eredményeken, egy-két eldöntendő kérdésünknél még egészen szoros küzdelemben vannak az igenek és a nemek...
Ilyen például a „Ha szexuális együttlét alatt nincs orgazmusod, színleled-e?” kérdésünk, melyre a válaszadó nők 45%-a jelölte meg az „egyszer-kétszer”-t vagy a „gyakran”-t – és nagyon reméljük, hogy a „sohá”-t ikszelők (53%) sem partnerük jelenlétében töltögettek...

Ha nem mondom el neki, az már megcsalás?

Mivel egyre türelmetlenebb e-maileket kapunk arra vonatkozóan, hogy „de mikor áruljuk már el az eredményeket?”, elkezdünk már most szivárogtatni... részeredményeket – elsőként a hűség témakörben.
Az „Elképzelhetőnek tartod magadra nézve a sírig tartó hűséget?” kérdésünket nagyon szeretjük, mert nem azt firtatja, hogy a mostani kapcsolatban hűséges-e a válaszadó, hanem, hogy egyáltalán hogyan viszonyul a hűség fogalmához, így általánosságban tudhatjuk meg a tesztet kitöltők hozzáállását a témához.
Nos... talán nem meglepő, hogy a nők nagyobb többsége válaszolt a kérdésre igennel (77%), mint a férfiak (68%). Ráadásul a hűtlen férfiak nem elég, hogy többen vannak, mint a hűtlen nők, még hajlamosabbak a lapításra is: 54%-uk nem-et ikszelt a „Ha félrelépsz a párkapcsolatodban, jónak tartod elmondani partnerednek a történteket?” kérdésre, míg a nők pontosan fele azért bevallaná „bűnét”.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr212767242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása