NŐK vagyunk.blog.hu

.Ez a blog a párkapcsolati krízisekről szól, amiben igen nagy tapasztalatom van és persze megoldásaikról. Mi lehetett volna másként ha.... Milyen hibákat ne kövess el... Férfiak és Nők szemszögéből... És sok más, vagy hasonló probléma ami egy kapcsolatban előfordulhat.

Friss topikok

Linkblog

 A hűtlenség nem csak úgy megtörténik, gondolkodással és cselekedettel elkerülhető. Tuti tippeket persze nehéz adni, de van, aki megpróbálta…

Shirley P. Glass és Jean Coppock Staeheli a Not „Just Friends”: Protect Your Relationship from Infidelity and Heal the Trauma of Betrayal című könyvében 7 tippet ad a házaspároknak, hogy hogyan kerüljék el a hűtlenséget.

1. Tarts megfelelő távolságot!
Építs megfelelő „falakat” és „ablakokat”. Az ablakokat tartsd nyitva otthon, és húzz falakat magad köré azok számára, akik fenyegetik a házasságodat.

2. A munkahely veszélyes terület!
Ne ebédelj és kávézz mindig ugyanazzal a személlyel! Ha a kollégáddal utazol valahová, csak közös helyiségekben találkozzatok, soha ne ott, ahol ágy is van.

3. Ne oszd meg az érzelmileg bizalmas dolgokat az egyébként hű kapcsolataiddal!
Kerüld a lelkizősöket, akik minden percben kiöntik neked a szívüket. Próbálj elhatárolódni, és ne adj tanácsokat!

4. A problémákat otthon tisztázzátok!

Ha mégis szeretnél valakivel beszélni a házasságodról, győződj meg róla, hogy az illető házasságpárti. Ha a barátod nem az, akkor te mondj neki valami pozitívat a saját házasságodról.

5. Akadályozd meg a régi szerelem lángra lobbanását!

Ha az előző szerelmeddel találkozol például az osztálytalálkozón, ajánld fel a mostaninak, hogy menjen veled. Ha fontos a házasságod, gondold meg kétszer, hogy az exszel ebédelni mész.

6. Ne lépd át a határt a virtuális barátaiddal!
Úgy levelezz velük, hogy ha a barátod érdeklődne, nyugodtan meg tudd mutatni neki a leveleket. Sőt, bevonhatod őt is a levelezésbe, így a levelezőpartnereid biztosan nem írnak majd olyat, ami kompromittáló lehet. Ne cseréljetek eszmét online a szexuális szokásaitokról.

7. Győződj meg róla, hogy a közvetlen környezeted támogatja a házasságodat!
Barátkozz olyanokkal, akik boldog házasságban élnek, és nem tartják hülyeségnek a házasság intézményét!

 

Címkék: hűtlenség párkapcsolat házasság munkahely

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nokvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr832767688

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Garanciák a hűségre? 2011.05.19. 11:01:58

Miért néz összevont szemöldökkel a társadalom többsége a hűtlenekre? Mert szinte mindenki attól tart, hogy az ő jól vagy rosszul berendezett status quo-ját rengetné meg, ha megengedőbben viszonyulna a kérdéshez - ha NYÍLTAN felvállalná, hogy megengedőb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása