NŐK vagyunk.blog.hu

.Ez a blog a párkapcsolati krízisekről szól, amiben igen nagy tapasztalatom van és persze megoldásaikról. Mi lehetett volna másként ha.... Milyen hibákat ne kövess el... Férfiak és Nők szemszögéből... És sok más, vagy hasonló probléma ami egy kapcsolatban előfordulhat.

Friss topikok

Linkblog

Ilyen nőről álmodnak a férfiak

 
10052?geometry=236x135&no_image=true
Hogyan lehetsz kiszemelted számára a tökéletes parti? Milyen aranyszabályokat tarts be, miután összejöttetek, hogy melletted maradjon álmaid lovagja? Egy angol internetes felmérés segítségével meghatározták azt a 10 legfontosabb tulajdonságot, amely a tökéletes barátnőt jellemzi:
 

 


Jobbá akar tenni
A férfiak szeretik, ha motiválják őket, de ne akard őket megváltoztatni. 

Szeret
A férfiak ezt úgy értik: a nő,  aki szereti, az nem akarja megváltoztatni őket, törődik velük és odafigyel rájuk. 

Jól kijön a családommal és a barátaimmal
A férfinak annyi is elég, ha látja, hogy jól érzed magad azoknak a társaságában, akik fontosak a számára. Örül, ha a barátok sem húzzák a szájukat, ha megemlíti nekik, hogy az esti buliba a barátnője is velük tart.

Nem piszkál
Egy jó barátnő okosan válogatja meg a csatában használt eszközeit. Tudja, mikor kell szólni és mikor hagyja magára a férfit. 

Hagyja, hogy férfi legyek
Ne akard legjobb barátnőddé formálni újdonsült pasidat. Nem kell reggelire müzlit ennie, és a pókeresték ellen se hozz fel felesleges érveket. Tudomásul kell venned, hogy a férfiak és a nők különböznek. Hadd legyen kedvesed önmaga. A shoppingolást pedig rendezd le a legjobb barátnőddel. 

Legyen gyönyörű
A férfi szereti, ha büszke lehet barátnőjére. Persze nem kell Heidi Klumnak lenned, de ha odafigyelsz a részletekre, harmonikus és ápolt vagy, kedvesed mindig gyönyörűnek tart majd.

Tisztel 
A tisztelet annyit tesz: meghallgatod, és semmilyen módon nem akarod megalázni vagy lekicsinyíteni mások előtt. Ha problémád van kedveseddel, mindig várd meg, hogy négyszemközt maradjatok, és csak akkor beszéld meg vele a dolgokat.

Szexuális és erotikus
Ezen a férfiak a szexuális összhangot értik. Bátran fejezd ki vágyaidat!

Intelligens
A férfiak szeretik, ha az elbűvölő szempár mögött értelmet is látnak. Egy intelligens nő mindig képes meglepni a férfit, és nem engedi elrugaszkodni a valóságtól.

Független
A férfi nem szereti, ha folyton pesztrálnia kell kedvesét. Néha persze kisírhatod magad a vállán, de ne feledd: ilyen esetekben ő meg akarja oldani a problémádat, és nem tudja, hogy te már attól megkönnyebbülsz, ha elmeséled neki a veled történteket. Legyen privát szférád, és hagyd, hogy kedvesednek is legyen ideje, amit nyugodt szívvel nélküled tölthet.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr971908287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása