NŐK vagyunk.blog.hu

.Ez a blog a párkapcsolati krízisekről szól, amiben igen nagy tapasztalatom van és persze megoldásaikról. Mi lehetett volna másként ha.... Milyen hibákat ne kövess el... Férfiak és Nők szemszögéből... És sok más, vagy hasonló probléma ami egy kapcsolatban előfordulhat.

Friss topikok

Linkblog

Ha találkozol a nagy Ő-vel...

2010.04.13. 18:06

szerző: Mona 78

 Hogyan viselkedj, ha találkozol álmaid pasijával?

 
Mit tegyünk, mit ne tegyünk, mit tudjunk és miről tegyünk úgy mintha nem tudnánk.... Ezek a gondolatok motoszkálnak fejünkben, mielőtt találkoznánk a Nagy Ő-vel?
 


Végre eljön a várva várt pillanat. Az első randevú. 

Az első és lehet , hogy az utolsó estétek együtt, de az is lehet, hogy ez lesz az első este egy hosszú sorozatból. Ki tudja? Most ne beszéljünk az érzésekről, sem a készülődésről. Ez esetben minket más érdekel.


Most az első randevú illemszabályával foglalkozunk. 

Ilyenekkel pl., hogy ki fizesse a vacsora számlát, ki a mozit? Általában későn tesszük föl magunknak ezeket a kérdéseket. Pedig a megfelelő pillanatban nagyon is jó, ha tisztában vagyunk az idevonatkozó szabályokkal. Fontos, hogy milyen benyomást keltünk az első este.


A kapcsolat folytatása múlhat ilyen apróságokon. Olvassátok el figyelmesen a következő sorokat:


Ki fizet? A férfi.

 Ez nem lehet vita tárgya. Nagy valószínűség szerint ő volt a kezdeményező, úgy helyes, hogy az első este az ő költségére menjen. A továbbiakban meg lehet találni a módját a költségek megosztásának, de nem az első randin. Akkor mindig a lovag fizet.

 

 



Szabad-e inni, vagy itatni a másikat? Abszolút nem!

Vannak akik talán, hogy a bizonytalanságukat leplezzék, vagy a feszültséget csökkentsék, álandóan töltögetnek a másik poharába. Ez a tisztelet teljes hiánya. Ráadásul veszélyezteti az esetleg már kialakult jó hangulatot.
 



Be, vagy ki legyen kapcsolva a mobilod?

 Nyugodtan lehet bekapcsolva, legfeljebb rezgő módra állítva. Természetesen nem ajánlott hosszasan csevegni a barátaiddal, miközben a partnered szemben ül veled és alig várja, hogy befejezd.
 



Beszélhetsz e a munkádról, hogy elkápráztasd?

 Nincs szigorú szabály, de azért inkább magadról beszélj, a téged érdeklő dolgokról, az elképzeléseidről. Kit érdekel a munkád? Ne azon keresztül próbálj meg hódítani. Tudjuk sokan mondják: az vagy ami a munkád. Mi ezzel nem értünk egyet, de a világ úgy kerek, hogy a vélemények különböznek.


Mikor kell egy második randevút kérni? 

Biztos, hogy nem az első közös találkán. Időt kell adni ,hogy elcsituljanak a kedélyek egy sikeres, vagy egy sikertelen első este után. Pár nap elég lesz. Egy telefon vagy egy mail segítségével kipuhatolhatod az álláspontját. Természetesen egy sms alkalmas arra, hogy az első randi után udvarias gesztusként megköszönd az estét. De az újabb programról csak egy vagy két nap múlva beszélj.


Beszélhetsz-e a saját problémáidról?

Jobb ha nem. Úgy nézne ki, mintha csak egy vállat kersnél, hogy rátámaszkodhass. Fontosabb, nehezebb témákról majd a következő randevúkon beszélj, ha lesznek!


Beszélhetsz-e előző kapcsolataidról? Abszolút ne tedd!!!

Kifinomult vagy egyszerű helyre? Talán egyszerű helyen könnyebben feloldódtok első alkalommal. Nem túl zajos helyen 
alkalmatok van csendes beszélgetés alatt ismerkedni egymással. Mindeképp jó ha az első este egymásra figyeltek és nem a környezetre.



Ki válasszon helyet? Nincs jelentősége.

Ha valamelyikőtöknek jó ötlete van, ismer valami jó helyet, nyugodtan ajánlhatja. Mint már mondtuk az elsőn biztos a férfi fizet, ezért ha a nő ajánlja a helyet, vissza kell fognia magát. Nem hozhat szóba drága helyet.
 



Mikor fejezzünk be egy első estét? 

Ez sok tényezőtől függ. Úgy megy-e minden ahogy szeretnéd? Mindketten jól érzitek-e magatokat? Hét vége vagy hétköznap? Mindenesetre jobb egy kicsit előbb befejezni a kelleténél egy szórakoztataó estét, mint nyújtani egy lapos, unalmas, semmitmondó találkozást. Gondolj Hamupipőkére! Neki pontosan meghatározott időre otthon kellett lennie.


Csók vagy nem csók?

Vége az estének. Micsoda nehéz kérdés. Mi inkább azt mondjuk nem csók. Más dolog, hogy a szép szórakoztató estét meg kell köszönni, és kimutatni, hogy jó lenne megismételni. De semmi csók. Izgalmasabb így a játék.
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr301918324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása