NŐK vagyunk.blog.hu

.Ez a blog a párkapcsolati krízisekről szól, amiben igen nagy tapasztalatom van és persze megoldásaikról. Mi lehetett volna másként ha.... Milyen hibákat ne kövess el... Férfiak és Nők szemszögéből... És sok más, vagy hasonló probléma ami egy kapcsolatban előfordulhat.

Friss topikok

Linkblog

 Még a kicsinyességnél és a neveletlen viselkedésnél is nagyobb eséllyel csökkenti a szex lehetőségét a rossz szájszag.

Fontos randi előtt nem árt messziről elkerülni a hagymakarikákat és a fokhagymás ételeket, ugyanis a Listerine felmérése szerint, melyről ezen a ponton azt feltételezzük, hogy semmiféle módon nem manipulált eredményeket tartalmaz, a büdös lehelet volt az első számú vágyölő a randevúkon.
1020 megkérdezett emberből 37 százalék mondta, hogy kénköves pokol bűze volt a romantika leghatásosabb ellenszere. 

Második helyezést a neveletlen viselkedés érte el, 26 százalékkal, ami nem csoda, hiszen ha egy férfi, vagy akár nő, mondjuk nem tud udvariasan viselkedni egy pincérrel, akkor azonnal arra asszociál az ember, hogy vele sem lesz képes betartani az alapvető szabályokat. Az emberek 17 százalékának azonban a leggázosabbnak az olyan emberek tűntek, akik nem voltak képesek odafigyelni arra, amit mondanak. (Ez valóban ordító vörös kendő kell hogy legyen bárkinek, aki nem valami személyiségzavaros partnerre pályázik.) 

Rossz tulajdonságnak számított még a sárga fogsor, aminek azért lehet némi köze a rossz szájszaghoz, illetve a stílus hiánya. Arról viszont nem szól a felmérés, hogy ez pontosan mit takarhat, de a maga 5 százalékával talán nem is volt olyan fontos.

 

A legdurvább vágyölő

Szerinted mi öli meg leginkább a vágyat?
  •  
  •  
  •  
Mindenki döntse el maga...
Részemről mindegyik eléggé vágyölő.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr572767453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása