NŐK vagyunk.blog.hu

.Ez a blog a párkapcsolati krízisekről szól, amiben igen nagy tapasztalatom van és persze megoldásaikról. Mi lehetett volna másként ha.... Milyen hibákat ne kövess el... Férfiak és Nők szemszögéből... És sok más, vagy hasonló probléma ami egy kapcsolatban előfordulhat.

Friss topikok

Linkblog

Kivel feküdnének le a magyarok?

2011.03.24. 10:36

szerző: Mona 78

 Avagy ki a legvonzóbb celeb? Kiderül Nagy Szextesztünk eredményhirdetésének utolsó részéből..

 
És akkor jöjjenek az eredmények, először azok a sztárnők, akikkel a magyar férfiak leginkább el tudnának képzelni egy igazi ágyjelenetet:
 
10. Dukai Regina
9. Salma Hayek
8. Jennifer Aniston
7. Shakira
6. Sandra Bullock
5. Ördög Nóra
4. Horváth Éva
3. Dundika
2. Angelina Jolie
1. Liptai Claudia
 
Liptai Claudia - akivel a férfiak leginkább ágyba bújnának
Liptai Claudia – akivel a férfiak leginkább ágyba bújnának
Fotó: Sanoma Archív/Press.Tv2.hu
Claudiának ezúton gratuláljunk, nyilván erre mondja a szakirodalom, hogy „kisugárzás”... Vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak folyamatosan képernyőn kell lennie egy nőnek ahhoz, hogy tömegesen beindítsa a férfifantáziákat (igaz, ennek némileg ellentmond például Keresztes Ildikó 97. helye a listán).
 
Az első tíz neve mellett még megemlítenénk kedvenc válaszainkat. Például a „nincs ilyen”-t, amit Liptai Claudia nevénél is többen (2185-en) adtak meg. Miután egyesítettük a „feleségem”, „nejem”, „párom”, „barátnőm” stb. válaszokat (480), azt is elmondhatjuk, hogy az aktuális partner 5. lenne a fenti listán. További szép és kreatív megoldás volt a „bárkivel” (90), „munkatársammal”/„kolléganőmmel” (42), „mindegy” (19), „a szomszéddal” (18), „minddel” (11), „britni” (6), „Kinga a Barátok köztből” (6), „a volt barátnőmmel” (6), „Oroszlán Szonnya” (5), „mari” (5), „kati” (5), „a feleségem főnöknője” (2) és a Szexteszt-különdíjas: „jó az asszony” (1).
 
És akkor nézzük, melyik férficelebről álmodoznak a honleányok:
 
10. Jason Statham
9. Hugh Jackman
8. Bruce Willis
7. Antonio Banderas
6. Richard Gere
5. Johnny Depp
4. George Clooney
3. Csányi Sándor
2. Vin Diesel
1. Brad Pitt
 
Természetesen Brad lett az első
Természetesen Brad lett az első

Vagyis amíg a férfiak tízes listáján a szereplők fele magyar, a nők inkább külföldiekről (és csak színészekről) álmodoznak (a sorban következő magyar Sebestyén Balázs – 14., Rékasi Károly (!) – 15., Mester Tamás – 18. és Vastag Csaba – 19.). A „senki” válasz a férfiakhoz hasonlóan a nőknél is nyert (6746), a „párom”/„férjem”/„barátom” stb. pedig összesítve 4. lenne a női listán. És végül jöjjenek a legbátrabb megfejtések: Orbán Viktor (43), Damu Roland (15), Kefír (13), Király L. Norbert (7), valamint „maradok a jelenlegi szeretőmnél” (1), továbbá: „a barátom ellenzi, ha ismert emberekről véleményt mondok” (1).
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr222767430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása